Beställ boken ”Gränslöst knivskarp” här!

Pris 150 kr inkl. frakt. Beställ boken genom att mejla din beställning till Viveca Vilhelmsson:  viveca.wilhelmsson@hotmail.se

Betala med Swish på 070-6808993

Om boken:
Eva Moberg gjorde starka avtryck i den politiska debatten i flera frågor som fortfarande är aktuella: framför allt jämställdhet, feminism och maskulinitet, men också miljö, kärnkraft, fred och religion. Hon var dessutom redaktör för Hertha mellan år 1960-1962. Den här boken  om Eva Moberg utkom 2015. Det är en bok om möten, engagemang och utveckling. Om hur en människas patos och intresse för våra liv, och hur vi kan göra världen bättre, ger ringar på vattnet både i samtiden och i framtiden.
Gränslöst knivskarp speglar en tid av utveckling, såväl politiskt som andligt. Medverkar gör bland andra Yvonne Hirdman, Birgitta Ohlsson, Alexander Ahndoril, Tage G. Petersson, Inger Edelfeldt, Amineh Kakabaveh med flera.
Boken är sammanställd av ett redaktionsråd bestående av Cecilia Zadig, Gabriel Romanus, Gottfried Grafström samt Louise Lindfors.  Den är utgiven i samarbete med Fredrika Bremer Förbundet på Leopard förlag.